The Beauty Buzz: emerginC ipv botox

The Beauty Buzz: emerginC ipv botox

The Beauty Buzz: emerginC ipv botox

Wil je je huid een oppepper geven en ben je op zoek naar een alternatief voor botox. Dan ben je bij emerginC aan het juiste adres.

Deze maand brengen we de INTENSIVE AGE FIGHTERS van emerginC bij je onder de aandacht: geen naalden, geen operaties maar line-relaxing en huidversteviging.

Crease ease

In de crease ease gel en crease ease emulsion combineert emerginC vier belangrijke peptiden: Argireline®, Matrixyl 3000™, Ameliox® en Myoxinol®. Het bijzondere aan emerginC is dat de werking van deze peptiden wordt versterkt door de formuleringen te optimaliseren, door het bepalen van de optimale combinatie én door de juiste basis, met daarin onder andere hyaluronzuur, Pepha-Tight, Niacinimide, botanische olieën en antioxidanten.

Al deze ingrediënten werken samen om de grootste huid-verouderingszorgen aan te pakken, naast rimpels en fijne lijntjes, worden dus ook ouderdomsvlekken, pigmentvlekken en een verstoorde vet- en vochtbalans aangepakt.

Argireline®

Ook wel bekend als Botox-imitator. Deze peptide zorgt voor spierontspanning zonder naalden! Dit levert een zichtbare vermindering van rimpels op.

Matrixyl 3000™

Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen waardoor de huid strakker blijft.

Ameliox®

Beschermt de huid tegen zonschade en schade door luchtvervuiling en zorgt voor een zichtbaar verbetering van de teint en vermindering van de fijne lijntjes.

Myoxinol®

Helpt expressie lijntjes te verminderen en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

Volledig onderzoek

Wil je meer lezen over waarom de Crease Ease gel en Crease Ease emulsion zo effectief zijn? Bekijk ook de uitgebreide studie compleet met klinische gegevens.

Mei aanbieding

We hebben al een hele schare trouwe fans voor de Crease Ease gel en Crease Ease emulsion.

Overtuig jezelf en maak gebruik van deze scherpe aanbieding.

Bij aankoop van de emulsion krijg je in de maand mei 50% korting op de gel.

Peptiden in juist formule

Peptiden zijn bouwstenen van aminozuren. Deze peptiden werken als boodschappers in de huidcellen om de productie van collageen en elastine te verhogen, de spieren te ontspannen en de huid te repareren.

Maar een goed peptdide product heeft meer nodig dan alleen de werkzame peptiden. Voor zichtbaar resultaat heb je aanvullende werkzame ingrediënten nodig.

In het bepalen van de optimale formule ligt de kracht en meerwaarde van emerginC!

emerginc_scientific_leaves_glasses

emerginC:  "Defined in Nature, refined by Science"

emerginC Crease Ease emulsion 

Voor het hele gezicht

emerginC Crease Eease gel

Voor specifieke gebieden rond de ogen, mond of frons

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

2 Comments

  1. It WORKS. Fan for 3 years now.

  2. That’s great to hear Nannet!

Leave a Reply